Vinnaren utsedd i vår Facebook-tävling

Nu är tävlingen som vi hade tillsammans med Stora Coop Visby avslutad. Tack alla som deltog. Vilket fantastiskt engagemang. Hundratals har deltagit och gissat på frågan om hur många ägg som levererades från Gotlandsägg till Stora Coop Visby under perioden 1 jan-31 aug 2020.

Rätt svar är: 440 784 st ägg.

Och allra närmast var Anita Olofsson som därmed vinner ägg för 1 år. Hon kommer att få priset utdelat enligt överenskommelse med Coop.

Stort grattis Anita från oss.

………………….

 

Alltid ägg hemma är vårt bästa tips. Till frukost, lunch och middag – och allt gott du kan baka.. så var aldrig utan ägg. Nu har du dessutom chans att vinna lokalproducerade KRAV-ägg för ett helt år.

 Tillsammans med Stora Coop i Visby som just byggt ett eget ”hönshus” i butiken vill vi därför låta våra följare på Facebook få chans att delta i vår enkla tävling.

Stora Coop Visby byggde ett eget hönshus för exponering av sina lokalproducerade ägg!

Tävlingsreglerna och all info hittar du här:


Besök Gotlandsäggs Facebook-sida och inlägget om tävlingen. Svara på frågan: Hur många ägg levererades från Gotlandsägg till Stora Coop i Visby under perioden 1 jan -31 aug 2020? genom att skriva ditt svar i kommentarsfältet under inlägget.

Max 10 svar per person.

Närmast rätta svaret för antal ägg vinner. Om fler har svarat exakt samma siffra kommer Gotlandsägg att kontakta berörda parter för en utslagsfråga.

Det rätta svaret hämtas från Gotlandsäggs leveransstatistik

Vinsten:

En årsförbrukning för en person = 222 st ägg (genomsnittlig årsförbrukning per person i Sverige). Äggen är av storlek M/L och KRAV-märkta. Värde ca 555 kr.

Vem kan delta:

  • Du behöver ha en personlig profil på Facebook (ej grupp eller sida)
  • Anställd eller anhörig till anställd på Gotlandägg eller Stora Coop Visby får EJ delta.

Tävlingsperiod:

Från 2020-09-03 t o m 2020-09-13.

Övrig info:

Vinnaren kontaktas på Messenger och presenteras i nytt inlägg på Gotlandsäggs Facebook den 16 september. Om vinnaren ej går att nå preskriberas vinsten.

Leverans av äggen (tider och plats) sker efter överenskommelse med vinnaren.

Ev vinstskatt betalas av vinnaren (värde för vara gällande vinstskatt ska dock överstiga 0,3% av prisbasbelopp vilket innebär 1419 kr och är ej nödvändigt utifrån värdet på denna vinst.)

Ansvarig för tävlingen och det rätta svaret är Lena Lundvall, chef sälj och marknad på Gotlandsägg. Resultatet kan inte överklagas. Tävlingen är ej sponsrad, organiserad eller administrerad av Facebook.

Frågor om tävlingen: Skriv till oss på Messenger via vår Facebooksida eller maila till lena.lundvall@gotlandsagg.se