Bolin tillbaka på vd-posten

Bolin tillbaka som vd när Dahlblom lämnar företaget. 

Efter sju månader på posten som verkställande direktör för Gotlandsägg väljer nu Magnus Dahlblom att lämna företaget.

Dahlblom anger personliga skäl som anledning till beslutet.

– Det har varit en intensiv tid där uppdraget inte riktigt matchade mina styrkor och förra veckan landade jag därför i beslutet att lämna min tjänst och företaget. Inom produktionsansvar har jag min största erfarenhet och jag ska ta sikte på uppdrag där det är fullt fokus på detta. I rollen som vd för Gotlandsägg, som är ett entreprenörsdrivet företag, behöver man lägga mer tid på delar som jag inte riktigt är redo att fördjupa mig i, säger Magnus Dahlblom.

Ägare och tidigare vd Magnus Bolin går nu omgående tillbaka på posten som han lämnade i somras. Nu kommer processen starta för att rekrytera en ersättare men det får ta den tid som behövs.

– Företaget mår bra och vi är överens. Dahlblom tar ett riktigt beslut när det nu är tydligt att detta inte är rätt för honom, säger Magnus Bolin. Under tiden som varit har vi lärt oss mycket av Dahlblom och vice versa och vi skiljs åt som mycket goda vänner.