Vi behöver dig i sommar

Nu söker vi personal som vill sommarjobba hos oss. Vi behöver förstärkning på våra två anläggningar på Gotland.

Hos oss finns medarbetare från olika nationaliteter. Ingen erfarenhet krävs, du kommer få den utbildning som behövs på plats.

Gotlandsägg packar ägg i Stenkyrka på Gotland och i Ruda i Småland. I Tingstäde på Gotland ligger vår färdigmatanläggning där vi steker pannkakor, plättar och raggmunkar som packas och levereras till hela landet. Vi är ca 45 anställda i företaget som har funnits i drygt 30 år. Huvudkontoret finns i Stenkyrka.

På de olika arbetsplatserna finns pentry med kaffe, choklad och te, men du tar med egen matlåda. Vi tillhandahåller arbetskläder och skyddsskor.

Lön enligt kollektivavtal.

Ålder: Från 16 år och uppåt.

Se mer om de olika jobben och arbetsplatserna nedan. Om du tror du är rätt person, hör av dig genom att maila oss. Skriv lite om dig själv, vilka veckor du vill jobba, samt vart du vill jobba. Skicka mailet till jobba@gotlandsagg.se

 

 

Äggpackeriet, Stenkyrka, Gotland

Till gänget i Stenkyrka, under ledning av Dave Hall, behöver vi dig som vill jobba fem dagar i veckan mellan kl. 7-16.

Lön enl kollektivavtal Kommunal ”äggpackeri”

Maila till jobba@gotlandsagg.se

 

Färdigmatanläggningen, Tingstäde, Gotland

Till gänget i Stenkyrka, under ledning av Anneli Ekman, behöver vi dig som vill jobba enligt våra olika skift; morgonpass 06-14.36 eller kvällspass 14.30-23.06.

Vi vill också ha personer som anmäler sig till vår Vikarielista för dig som vill ha enstaka pass eller kan hoppa in med kort varsel vid behov.

Lön enl kollektivavtal Livs

Maila till jobba@gotlandsagg.se