Vi på Gotlandsägg tror att glada hönor värper godare ägg. Höns ska kunna sprätta i grus och nypa i gräs. Här kan du läsa mer om företaget - och varför vi älskar ägg.

We believe that happy hens produce better eggs. Here you can read more about our company and why we love eggs.

Verksamhetschef på plats

Ny medarbetare på Gotlandsägg är Erik Brunner. Han har börjat som verksamhetschef och kommer att ha en roll i ledningsgruppen. Med Erik ombord kraftsamlar vi nu organisationen.

Erik Brunner, verksamhetschef

Erik Brunner, verksamhetschef

Erik blir ansvarig för områden som logistik, producentrelationer och personal. Dessutom kommer Erik att avlasta Magnus Bolin, vd, inom leverantörskontakter och sälj. Magnus kommer framöver ägna mer tid åt dialog och relation med rikskunderna.

– Det här känns helt rätt. Jag är bondson, uppväxt i Guldrupe på Gotland. Närmast kommer jag från Landshypotek Bank där jag fokuserat på lantbruksföretag. Så jag är inte främmande för att sitta i ett bondkök och diskutera både vardag och affärer med de som driver lantbruk berättar Erik.

Idag har Erik flyttat nån mil och bor numer i byn Vänge med hustrun Frida samt döttrarna Vilma och Freja, 10 och 6 år gamla. På gården bor även broderns 300 lamm som Erik och hans familj skänker all omsorg som krävs.

Även om placeringen är på Gotland så är Smålandspackeriet precis lika viktigt och Erik har redan hunnit med ett besök där med äggplockning på schemat.

Som svar på frågan ”vad kommer nu att hända på Gotlandsägg?” säger Erik ”vi ska förfina, förbättra och växa i takt med marknaden”.

Välkommen till Gotlandsägg Erik!